Szakembereink

Dr. Szabó Szilárd

Dr. Szabó Szilárd endodontus szakorvos vagyok. 2004-ben végeztem a Semmelweis Egyetemen. 2007 óta a Magyar Endodonciai Társaság tagja vagyok. 2007-ben tettem le szakorvosi vizsgámat konzerváló fogászat és fogpótlástan szakon. Ugyanezen évben kezdtem el mikroszkópot használni kezeléseimhez. 2011-ben nyitottam meg az Endodent Hungary rendelőt, ahol a korunk legmagasabb szintű elvárásainak megfelelően végezzük a fogorvosi kezeléseket. 

2021-ben, amint hazánkban lehetőség volt rá, azonnal endodontus szakon szakvizsgát szereztem. Figyelemmel kísérem a legújabb fogászati technológiai fejlesztéseket és számos konferencián vettem részt hazánkban és külföldön egyaránt.

Dr. Jordán Janka

Dr. Jordán Janka endodontus szakorvos vagyok. 2018-ban végeztem a Szegedi Tudományegyetem Fogorvostudományi Karán. 2018 szeptemberében csatlakoztam az Endodent Hungary csapatához, ahol endodontus rezidensként lehetőségem volt ellesni a mikroszkópos gyökérkezelés rejtelmeit.

Szegedi kiválló oktatóinak köszönhetôen  számos esztétikai-fogászati kurzuson vettem részt, melyek eredményeképpen a legújabb technikai vívmányok alkalmazásának ismeretével is erősíteni tudom a fogorvosi csapatot.

2021-ben sikeres endodontusi vizsgát tettem kiválóan megfelelt eredménnyel.

Személyiségemből adódóan pedig adott a kezelések közvetlen hangulata.

Dr. Lipp Johanna

Dr. Lipp Johanna Katalin endodontus fogszakorvos vagyok, tanulmányaimat a Szegedi Tudományegyetemen végeztem. Az Endodent Hungary csapatát 2020. szeptembere óta erősítem, endodontus rezidensként. A szakorvosi képzésem fókuszában a mikroszkópos gyökérkezelések állnak, emellett általános fogászati beavatkozásokkal is foglalkozom. A rendelőben a legmodernebb technológiák alkalmazásával dolgozom Betegeim egészségéért. Egyetemi éveim alatt fogászati konferenciákon és kompozit rétegzési kurzusokon való részvétellel tovább bővítettem ismereteimet. 

2023-ban sikeres endodontus szakvizsgát szereztem. Nagyon fontos számomra az oldott hangulat és a közvetlen légkör megteremtése a kezeléseken.

Dr. Szűcs Violetta

Diplomámat a Szegedi Tudományegyetem Fogorvostudományi Karán szereztem 2022-ben. Ezt követően kezdtem az Endodent Hungary rendelőben rezidensképzést, endodoncia szakirányban. 

Szakképzésem középpontjában álló terület a mikroszkópos gyökérkezelés. Nagy megelégedettséggel tölt el, hogy a mikroszkóp segítségével a korábban nehezen látható vagy egyáltalán nem látható apró részleteket is megfelelően látom és ezáltal precízebb és hatékonyabb ellátást tudok nyújtani.

Törekszem arra, hogy kezeléseimet nyugodt légkörben, a legnagyobb precizitással végezzem. Célom a preventív szemlélet alkalmazása, azaz a problémák megelőzése és a szájüreg egészségének megőrzése.