Áraink | Endodent fogászat, szájsebészet (Budapest)

ÁrlistaMikroszkópos endodoncia (gyökérkezelés)

Gyökérkezelés mikroszkóppal, Endodontus szakorvos által
70 000 HUF/csatorna
Gyökérkezelés mikroszkóppal
60 000 HUF /csatorna
Ca(OH)2 csere alkalmanként
20 000 HUF/ alkalom
Preendodonciai ideiglenes tömés
10 000 HUF
Tű/csap kiszedése
30 000 HUF/alkalom


Árgarancia


Gyökérkezelés esetén három dolog befolyásolja a kezelés végkimenetelét. Az első dolog azok a kórokozók, amelyek az adott gyulladást okozzák. Ezen baktériumok, vírusok és gombák patogenitása rendkívül változatos lehet. Nem tudjuk befolyásolni, hogy éppen milyen fertőző erejű, agresszivitású kórokozó okozza az elváltozást.

A második dolog a páciens immunrendszere. Ennek állapotát szintén sokminden befolyásolja. (Mennyire vagyunk kimerültek, milyen betegségeken estünk át, mennyi vitamint szedünk, stb.)

Harmadik dolog a fogorvos elméleti tudása és a rendelő technikai felszereltsége. Ebben messzemenőkig mindent megteszünk, hogy pácienseink a legmagasabb szintű ellátásban részesüljenek. A gyökérkezelésre a világ semelyik pontján és nálunk sincsen garancia, mivel rajtunk kívül álló feltételek befolyásolják a kezelés végkimenetelét.

Akkor mégis hogyan vállalhatunk árgaranciát?

A kezelés megkezdésekor a gyökérkezelés árának felét kérjük el. Abban az esetben, ha a pácienssel közösen úgy itéljük meg, hogy a fog megfelelően gyógyult (tünetmentes, panaszmentes, és a röntgenen javulás látható), akkor végezzük el a göykér tömését és kérjük el a gyökérkezelés árának másik felét. És itt jön képbe az árgarancia. Amennyiben a fog fél éven belül mégis eltávolításra kerül, akkor a gyökértömésnél fizetett összeget (tehát az aktuális gyökércsatornánkénti ár felét) visszatérítjük.

A garancia érvényét veszíti, amennyiben az általunk javasolt pótlás nem készül el a fogra a gyökérkezelést követő három hónapon belül. Miért a felét? Időt, energiát, anyagot fektetünk bele, hogy Ön és a foga a gyógyulás útjára lépjen.