Dr. Szabó Szilárd

Dr. Szabó Szilárd fogorvos vagyok. 2004-ben végeztem a Semmelweis Egyetemen. 2007 óta a Magyar Endodonciai Társaság tagja vagyok. 2007-ben tettem le szakorvosi vizsgámat konzerváló fogászat és fogpótlástan szakon. 2011-ben nyitottam meg az Endodent Hungary rendelőt, ahol a korunk legmagasabb szintű elvárásainak megfelelően végezzük a fogorvosi kezeléseket. Figyelemmel kísérem a legújabb fogászati technológiai fejlesztéseket és számos konferencián vettem részt hazánkban és külföldön egyaránt mint előadó is.
Dr. Fekete Adél

Dr. Fekete Adél, fogorvos vagyok. 2014-ben végeztem a Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Karán. 2014 szeptemberében csatlakoztam az Endodent Hungary csapatához, ahol Dr. Szabó Szilárd segítségével elsajátítottam a mikroszkópos gyökérkezelés gyakorlatát. A gyökérkezelés mellett töméseket, rögzített- és kivehető fogpótlásokat készítek, valamint én látom el a gyermek pácienseinket. Munkám során a szakmai felkészültség mellett kiemelten fontosnak tartom az alaposságot és az empátiát, ezzel biztosítva a nyugodt kezelést pácienseim számára.
Dr. Joós Ágnes

Dr. Joós Ágnes vagyok, 2015-ben végeztem a Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi karán. Szeptemberben kezdtem rezidensi tanulmányaimat konzerváló fogászat és fogpótlástan szakirányban Dr. Szabó Szilárd mellett, ahol a mikroszkópos gyökérkezelés területén különösen mély ismeretekkel gazdagodhattam. A fogorvosi szakma gyerekkoromtól elkísért, hiszen édesapám is fogorvos. Ismereteimet igyekszem rendszeresen szakmai konferenciákon és továbbképzéseken bővíteni, hogy pácienseimnek a lehető legjobb ellátást nyújthassam.
Dr. Perger Katalin

2004-ben végeztem a Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Karán. 2007-ben szakvizsgát tettem konzerváló fogászatból és fogpótlástanból. A Semmelweis Egyetem Fogpótlástani Klinikáján voltam rezidens és jelenleg tanársegédként fogorvostan hallgatókat oktatok. Az Endodent Hungary rendelőjében 2011-ben kezdtem el dolgozni. Elsősorban fogpótlásokat és töméseket készítek. Munkámban leginkább a precizitásra és alaposságra törekszem.
Dr. Nagy Árpád

Fogorvosi diplomámat a Pécsi Orvostudományi Egyetem Fogorvosi karán szereztem meg 2010-ben. Szakterületem a protetikai rehabilitációk, konzerváló fogászat és endodonica. Munkám során széles tapasztalatot szereztem gépi gyökértágításokban és a gnathológiai anomáliáinak manuális és digitális regisztrálásában, orvoslásában. 5 évet töltöttem el a fogászati turizmus keretei között, ahol együtt dolgozhattam a világ számos pontjáról érkezett páciensekkel ( Norvégia, Svédország, Svájc, Németország, Írország, Franciaország, Oroszország, Olaszország, Svédország etc. ) Az orvosi munkám mellett megalkottam a SmileWarp szabadalmi eljárást, aminek jelenleg vezetője is vagyok.
;