Munkatársaink | Endodent fogászat, szájsebészet (Budapest)
Dr. Szabó Szilárd

Dr. Szabó Szilárd fogorvos vagyok. 2004-ben végeztem a Semmelweis Egyetemen. 2007 óta a Magyar Endodonciai Társaság tagja vagyok. 2007-ben tettem le szakorvosi vizsgámat konzerváló fogászat és fogpótlástan szakon. Ugyanezen évben kezdtem el mikroszkópot használni kezeléseimhez. 2011-ben nyitottam meg az Endodent Hungary rendelőt, ahol a korunk legmagasabb szintű elvárásainak megfelelően végezzük a fogorvosi kezeléseket. Figyelemmel kísérem a legújabb fogászati technológiai fejlesztéseket és számos konferencián vettem részt hazánkban és külföldön egyaránt.
Dr. Schreindorfer Károly

Dr Schreindorfer Károly fogorvos vagyok. 2013-ban végeztem a Pécsi Tudományegyetem Fogorvostudományi szakán. 2014 óta foglalkozom mikroszkópos gyökérkezeléssel, 2015 óta részt vettem a dél-dunántúli régió endodontiai szakellátásában. Konzerváló fogászat és fogpótlástan szakvizsgát 2016-ban szereztem. Ezt követően a Pécsi Tudományegyetem Fogászati Klinikáján a magyar és külföldi hallgatóinak gyakorlati és elméleti oktatásában segédkeztem (angol és német nyelven). A graduális oktatáson kívül a fogorvostanhallgatóknak gépi gyökértágítási elméleti és gyakorlati kurzust is tartottam. Szakterületem a mikroszkópos endodentia, mely témában több előadást tartottam és tartok jelenleg is hazai országos konferenciákon. Ismereteimet külföldi konferencia-részvételekkel igyekeztem folyamatosan bővíteni. A szakirodalomban több publikációt is jegyzek. A magyar Endodontiai Társaságnak 2014 óta, a Magyar Esztétikai és Restauratív Társaságnak 2017 óta aktív tagja vagyok. Kezeléseim alatt célom a pácienseim számára a nyugodt légkör kialakítása, a fájdalommentes és a legjobb minőségű fogászati ellátás biztosítása.
Dr. Jordán Janka

Szeretném bemutatni dr. Jordán Janka kolléganőnket, aki 2018-ban végzett a Szegedi Tudományegyetem Fogorvostudományi Karán. 2018 szeptemberben csatlakozott az Endodent Hungary csapatához, ahol endodontus rezidensként lehetősége van megélni a mikroszkópos gyökérkezelés rejtelmeit. Szegedi kiválló oktatóinak köszönhetôen számos esztétikai-fogászati kurzuson vett részt, melyek eredményeképpen a legújabb technikai vívmányok alkalmazásának ismeretével is erősíti a fogorvosi csapatot.A Magyar Endodonciai Társaság tagja.Személyiségének köszönhetően, a kezelések közvetlen hangulata garantált. ;)